کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری :شیرینی دانمارکی جزو شیرینی های پرطرفدار میباشد .این شیرینی در بیشتر مجالس و میهمانی های مختلف سرو میشود، شما میتوانید به راحتی با یک دستور پخت مناسب آن را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید .در ادامه به طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری میپردازیم…

انواع شیرینی دانمارکی جدید

عده زیادی از افراد در پی انواع شیرینی دانمارکی جدید هستند و علاقه دارند بتوانند در منزل خود انواع شیرینی دانمارکی جدید را تهیه کرده و در کنار خانواده خود میل کنند. لازم است بدانید بهترین آموزشگاه شیرینی پزی در تهران یک فرصت عالی برای افراد و علاقه مندان قرار داده است تا بتوانند در دوره های شیرینی پزی با مدرک بین المللی زیر نظر برترین اساتید شرکت کرده و در پایان دوره، مهارت شیرینی پزی را با تهیه انواع شیرینی دانمارکی جدید کسب کنند.

انواع شیرینی دانمارکی جدید به شرح زیر می باشد:

  • لوله ای
  • ستاره ای
  • مارپیچی
  • پاف
  • بادبادکی
  • مربعی
  • قیفی
  • نواری
  • تاج خروسی

البته توجه داشته باشید این تفاوت و انواع در واقع تفاوتی در نوع پخت این شیرینی ایجاد نمی کند بلکه تنها شکل ظاهری شیرینی ها می باشد و طرز تهیه آن ها با هم یکی می باشد.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی چگونه است؟ برای تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا لازم است مواد اولیه آن را تهیه نمایید. مواد اولیه شیرینی دانمارکی به شرح زیر می باشد:

مواد لازم برای خمیر شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای خمیر شیرینی دانمارکی به شرح زیر می باشد:

  • آب یا شیر نصف پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 3 و نیم پیمانه
  • وانیل نصف قاشق غذا خوری
  • پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذا خوری
  • سفید تخم مرغ 1 عدد
  • پودر پسته یا کنجد به مقدار دلخواه
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • شکر 1 الی 1/4 قاشق غذا خوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع : 1/2 پیمانه

مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارکی

  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر یا آب نصف پیمانه
  • آرد نصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • گلاب یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شهد شیرینی دانمارکی کرم دار

  • شکر 1/2 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده  2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در توستر

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در توستر چگونه است؟ برای تهیه شیرینی دانمارکی در توستر می توانید توستر را در دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید و شیرینی ها را درون آن قرار دهید. نکته: برای خشک نشدن شیرینی ها می توانید یک کاسه فلزی پر از آب را درون توستر قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

1- در اولین مرحله باید برای تهیه خمیر مایه اقدام نمایید. برای این کار باید ابتدا شیر را گرم کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر را درون یک ظرف قرار داده و هم بزنید 10 دقیقه منتظر بمانید تا خمیر مایه عمل بیایید.

2- پس گذشت 10 دقیقه که بر روی سطح خمیر مایه کف به وجود آمد، یک عدد تخم مرغ را به همراه 1 عدد سفید تخم مرغ، 1 قاشق چای خوری وانیل، 1/2 پیمانه روغن، 1/4 پیمانه شکر، 1 قاشق غذاخوری زعفران و کمی نمک را با هم ترکیب کرده سپس آرد را الک کرده و به آرامی به ترکیب اضافه نمایید و خوب هم بزنید. البته توجه داشته باشید آرد را باید کم کم به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط را هم بزنید تا گلوله نشود. خمیر را کاملا ورز دهید تا مک بافت نرم پیدا کند و به دست نچسبد. البته می توانید برای ورز دادن خمیر که به دست شما نچسبد به دستتان کمی آرد بزنید.

3- در این مرحله باید مطمئن شوید که خمیر به دستتان نمی چسبد در صورتی که خمیر به دستتان چسبید می توانید مقداری دیگر آرد روی آن بپاشید. کف و دیواره های یک ظرف را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید. روی خمیر را با استفاده از سلفون یپوشانید و صبر کنید تا استراحت کند. در این مدت زمان باید حجم خمیر شما 2 برابر شود.

4- در مدت زمان استراحت خمیر مایه، باید اقدام به تهیه شهد شیرینی دانمارکی کنید. برای تهیه آن لازم است آب و شکر را درون یک قابلمه کوچک بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس این ترکیب را رئی حرارت قرار داده کمی اجازه دهید تا آب جوش بیاید. در نهایت زعفران و گلاب را اضافه نمایید. توجه داشته باشید مدت زمانی که شهد به جوش آمد و از حالت آبکی خارج شد در آن صورت شهد شما آماده می باشد.

5- در این مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری باید اقدام به تهیه کرم شیرینی دانمارکی نمایید. برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی تنها لازم است در یک شیر جوش 1/2 پیمانه شیر یا آب سرد، 1/2 پیمانه شکر، 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل، نصف پیمانه آرد و در صورت تمایل 1/4 قاشق چای خوری پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و ر.ی حرارت ملایم قرار دهید. نکته: مراقبت باشید تا کرم شیرینی دانمارکی سفت نشود و یک بافت کرمی داشته باشد.

6- در این مرحله از طرز شیرینی دانمارکی بازاری باید خمیر را به دو بخش تقسیم کرده و بخش روی سطح کارتان را با استفاده از وردنه به صورت مستطیل پهن و باز کنید. توجه داشته باشید چون قرار است خمیر رول شود باید ضخامت آن نازک باشد، کرم را کنار خمیر بریزید و خمیر را رول کنید. نکته: برای ریختن خمیر می توانید از قیف استفاده نمایید.

در نهایت خمیر رول شده را با نوک انگشتان خود ببندید سپس با یک چاقوی تیز روی خمیرچندین برش ایجاد کنید. شیرینی ها را بر روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و با فاصله از هم بچینید.

7- به مدت 1 ساعت و نیم به دانمارکی ها استراحت داده و بر روی آن ها سلفون بکشید تا حسابی پف کنند. در این میان می توانید فر را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا گرم شود.

8- در این بخش از تهیه شیرینی دانمارکی اصل، باید شیرینی های خام را رومالی کنید. یعنی ترکیب زعفران و زرده تخم مرغ را با استفاده از یک برس روی دانمارکی ها بمالید. شما می توانید کنجد، پودر پسته یا شکر را بر روی شیرینی ها بپاشید و سینی را به مدت 25 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا دانمارکی ها بپزند.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با آرد گندم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با آرد گندم چگونه است؟ برای تهیه شرینی دانمارکی با آرد گندم تنها کافیست مطابق با دستور العمل های ذکر شده در بخش بالا عمل کنید. مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی با آرد گندم به شرح زیر می باشد:

  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • آرد سفید گندم 600 گرم
  • مایه خمیریک و نیم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • شیر ولرم 1 پیمانه
طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی چگونه است؟ برای تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی تنها لازم است طبق روال عادی تهیه شیرینی دانمارکی پیش بروید اما دقت داشته باشید مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی به شرح زیر می باشد:

  • شربت بار یا عسل به میزان لازم
  • شکر پنج قاشق غذاخوری
  • کرمفیل خانگی به میزان لازم
  • خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
  • تخم مرغ یک عدد + یک سفیده
  • کره پنجاه گرم
  • آرد تقریبا سه لیوان فرانسوی دسته دار (با ترازو حدودا ۳۵۰ گرمی لازمه)
  • شیر ولرم سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
  • خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کرمفیل

  • شیر 2/3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر 1/2لیوان فرانسوی دسته دار
  • آرد 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • گلاب یا وانیل به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون شیر

عده زیادی از افراد به دنبال طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون شیر هستند، برای تهیه آن تنها کافیست به جای استفاده از شیر از آب مطابق با دستور العمل های ذکر شده در بخش بالا استفاده نمایید.

فوت و فن شیرینی دانمارکی

فوت و فن شیرینی دانمارکی

در این بخش قصد داریم از فوت و فن های شیرینی دانمارکی صحبت کنیم. در قسمت پایین برخی از فوت و فن های شیرینی دانمارکی اشاره شده است.

  • برای تهیه شیرینی دانمارکی بازاری آرد را 3 مرتبه الک کنید.
  • می توانید در خمیر شیرینی دانمارکی از شیر گرم نیز استفاده کنید.
  •  برای طعم بهتر می توانید پودر هل به خمیر اضافه کنید.
  • برای بهتر شدن طعم شیرینی درخمیر گلاب را با آب جایگزین کنید

برای آشنایی با کلاس آنلاین شیرینی پزی به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

کلاس آنلاین شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادیها

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه

در جدول بالا مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه را قرار داده ایم : ابتدا باید بدانید که هر پیمانه همان لیوان استاندارد می باشد. نکته: (یک پیمانه معادل با یک لیوان ساده می باشد)

برای مشاهده طرز تهیه شیرینی دانمارکی شکلاتی به سایت آریا تهران مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا