آشپزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

یکی از مواد غذایی که در کنار غذای اصلی به عنوان پیش غذا و یک غذای سبک سرو می شود سالاد می باشد. می دانید که سالاد ها با انواع متفاوتی سبزیجات، مرغ پخته، کالباس و …… تهیه می شود. یکی از سالاد های بین المللی و بسیار خوشمزه سالاد اندونزی می باشد. همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوش طعم کشور اندونزی می باشد. با ما همراه باشید در ادامه مطلب با طرز تهیه سالاد اندونزی آشنا می شوید.

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

قبل از طرز تهیه سالاد اندونزی ساده لازم است بدانید می توانید از این سالاد به عنوان جایگزین یک وعده غذایی استفاده نمایید. در این سالاد علاوه بر ذرت، نخود، کلم از ژامبون نیز استفاده می شود. این سالاد به علت وجود هویج و کلم دارای فیبر فراوانی می باشد. که شما می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی رژیمی استفاده کنید در ادامه مطلب با آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی ساده آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی ساده

  • کلم قرمز: نصف 1عدد
  • کلم برگ: نصف ۱ عدد
  • ژامبون : 1 پیمانه
  • نخود فرنگی پخته : ۱ پیمانه
  • هویج : ۳ عدد
  • ذرت پخته: ۱ پیمانه
  • آب لیمو تازه : ۱ عدد
  • سس مایونز : ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

مرحله اول

در اولین مرحله برای تهیه سالاد اندونزی ساده و خوشمزه باید کلم برگ سفید و کلم قرمز را کاملا از همدیگر باز کنید و به خوبی آنها را بشویید. سپس آن ها را درون آبکش قرار داده اجازه دهید کاملا آب اضافی از لایه ها خارج شود.

مرحله دوم

در دومین مرحله باید هویج ها را به خوبی بشویید سپس با استفاده از یک رنده درشت هویج ها را رنده کنید و داخل یک کاسه بریزید. در ادامه کلم قرمز و کلم برگ را به شکل نواری خرد و ریز کنید. توجه داشته باشید برای زیباتر شدن سالاد باید کلم ها را تقریبا یک اندازه خرد کنید.

مرحله سوم

در سومین مرحله نیز باید ژامبون ها را همانند کلم ها به صورت یکدست و نواری خرد کنید و به کاسه حاوی کلم و هویج اضافه نمایید. در ادامه باید ذرت و نخود فرنگی را آبپز کرده در نهایت آنرا آبکش کنید و به کاسه اضافه نمایید.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از تهیه سالاد اندونزی در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود فرهنگی و ذرت به صورت آماده استفاده نمایید. در ادامه آب لیمو تازه را روی مواد سالاد پخش کنید. برای تهیه سس ویژه سالاد یک کاسه کوچک را بردارید.

مرحله پنجم

در پنجمین مرحله باید سس مایونز را با مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه نمایید و با هم ترکیب کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و کاملا مزه دار شوند. البته در صورت تمایل می توانید از ادویه های دیگر مانند زنجبیل متناسب با سلیقه خود در سس استفاده نمایید.

مرحله ششم

در نهایت سس را به سالاد اضافه نمایید و به خوبی مخلوط کنید سپس روی سالاد سلفون بکشید و آن را درون یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت قرار دهید تا در سالاد کاملا مزه ها با هم ترکیب شوند. در آخر می توانید سالاد را درون ظرف زیبا سرو کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی

طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی چگونه است؟ برای تهیه سالاد اندونزی رستوارنی به جای کالباس می توانید از مرغ استفاده نمایید و با توجه به طرز تهیه سالاد اندونزی ذکر شده در مقاله آن را تهیه نمایید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش

  • کلم برگ قرمز : ۱ پیمانه
  • کلم برگ سفید : ۲ پیمانه
  • کالباس: نصف پیمانه
  • ذرت: نصف پیمانه
  • نخود فرنگی: نصف پیمانه
  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • خیارشور: ۴ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • کشمش پلویی: به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

به طور کلی تهیه سالاد اندونزی به صورت ذکر شده در بخش بالا می باشد اما برای طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش تنها لازم است در پایین برای سرو سالاد و تزیین آن از کشمش و گوجه گیلاسی بر روی آن استفاده نمایید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

در خصوص طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس افراد جستجوی زیادی انجام می دهند برای طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس تنها کافیست با استفاده از نحوه تهیه سالاد اندونزی ساده آن را درست کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ

طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ چگونه است؟ بسیاری از افراد در خصوص طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ سوال می پرسند باید بدانید طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ با سالاد اندونزی با کالباس تفاوتی ندارد تنها تفاوت آن این است که به جای استفاده از کالباس در سالاد باید از مرغ استفاده نمایید.

برای تهیه مرغ می توانید با استفاده از نمک و فلفل، یک پیاز چهار قارچ شده در آب جوش بگذارید تا پخته شود سپس بعد از پخت آن را ریش ریش یا خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه نمایید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی

مواد لازمن برای طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی به شرح زیر می باشد:

  • آب و نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نخود فرنگی یک سوم یمانه
  • کلم سفید خرد شده یک و نیم پیمانه
  • گوجه فرنگی دو عدد (نصف پیمانه)
  • ذرت پخته شده یک سوم پیمانه
  • کالباس نصف پیمانه
  • سیب زمینی سه عدد (نصف پیمانه)
  • خیار شور یک سوم پیمانه
  • سس مایونز به مقدار لازم

در ابتدا باید نخود را بپزید سپس سیب زمینی را بپزید و پوست آن را جدا کنید و به صورت مکعب های کوچک یا نگینی ریز آن ها را خرد کرده سپس تمامی مواد را مطابق با طرز تهیه ذکر شده با هم مخلوط نمایید و آن را داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت چند ساعت می توانید ظرف را از یخچال خارج کرده و آن را سرو نمایید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با ماکارونی

البته عده ای از افراد در سالاد اندونزی از ماکارونی نیز استفاده می کنند. در خصوص طرز تهیه سالاد اندونزی با ماکارونی باید بدانید در ابتدا یک قابلمه تا نصف آب پر کنید سپس اجازه دهید تا جوش بیاید پس از آن ماکارونی ها را داخل آن بریزید سپس اجازه دهید ماکارونی ها بپزد پس از گذشت مدت زمانی ماکارونی ها را داخل آبکش بریزید و اجازه دهید سرد شود در نهایت طبق طرز تهیه بخش بالا می توانید مواد را به ماکارونی اضافه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا